R.K. Wieker Fanfare

Stichting Vrun vaan de Wieker Fanfaar

Dees stichting is in 2018 nuijj leve ingeblooze, en heet es doel de WiekerFanfaar in 2022, bijj hun 75-jaorig bestoon, te veurzien vaan ganse nuijjuniforme. Us huidige uniforme, boe veer nog steeds hiel gruuts op zien, zienecht dringend aon vervanging tow.De kaomende tied zal de stichting daan aoch diverse activiteiten goonorganisere, um dit veur elkaar te kriege in 2022. Haw dees pagina, en de facebookpagina good in de gate!

Image title

Deze stichting is in 2018 nieuw leven ingeblazen, en heeft als doel de Wieker Fanfare in 2022, bij hun 75-jarig bestaan, te voorzien van geheel nieuwe uniformen. Onze huidige uniformen, waar we nog steeds erg trots op zijn, zijn echt dringend aan vervanging toe. De komende tijd zal de stichting dan ook diverse activiteiten organiseren om dit doel in 2022 te kunnen realiseren. Houdt deze pagina en onze facebookpagina goed in de gaten!

Stichting Vrun vaan de Wieker Fanfaar op Facebook

Stichting Vrun vaan de Wieker Fanfaar Website

Bestuur:
Roger Koch Voorzitter
Petra Kurvers-Mening Penningmeester
Lysianne Starmans Secretaris
Sonja Opreij-Speth Pr- Communicatie
Cecile Magermans Bestuurslid

Activiteiten:
Kersmarkt
Wijnproeverij
Boekenfestival activiteiten